Aanvullingen voor nog meer klanten

Van SEO tot huisstijl en fotoshoot

Extra aanvullingen voor jouw site

Wil je jouw nieuwe website extra promoten of heb je behoefte aan een moderne presentatie? We hebben een mooi aanbod aanvullingen.

Nieuw logo

Met een mooi logo creëer je een unieke identiteit en herkenbaarheid voor jouw bedrijf. Combineer dit met de nieuwe site.

Nieuwe huisstijl

Een huisstijl is een complete brand guide voor al jouw off- en online uitingen. Compleet met logo, kleurcodes en fonts.

Foto’s uitzoeken

Heb je geen eigen foto’s en vind je het lastig om goede foto’s online te vinden? Wij helpen je met auteursvrije passende foto’s.

Fotoshoot

Laat jouw bedrijf stralen met op maat geschoten foto’s. Van jouw praktijk, school en teamleden voor de beste presentatie.

SEO-training

In een persoonlijke SEO training vertellen we je hoe jouw website nog beter kan gaan scoren in de zoekmachine Google.

Teksten verbeteren

Sterke webteksten schrijven is een vak apart. Laat onze professionele copywriters jouw teksten naar een hoger niveau tillen.

Google Mijn bedrijf

Voor lokale bedrijven is het zeer belangrijk om gevonden te worden via Google Mijn Bedrijf. Verhoog hiermee je fysieke bezoekers.

Adverteren op Google

Met Google Ads toon je advertenties aan geïnteresseerde potentiële klanten. Ideaal voor het bereiken van de doelgroep.

Adverteren op Instagram

Instagram is een populair medium voor het promoten van visuele content. Wij helpen met het bereiken van de juiste klant.

Adverteren op Facebook

Facebook biedt tal van interessante promotiemiddelen. Wij helpen je met het inrichten van een passende campagne.

Voordelen Supertemplates voor jouw bedrijf

Wil je een mooie website voor jouw bedrijf, maar heb je zelf te weinig tijd of kennis? Laat onze online specialisten je helpen!

In 5 dagen online

We gaan supersnel te werk en leveren de beste kwaliteit.

Professioneel design

De perfecte uitstraling en mobielvriendelijk design

Eenmalig EUR 250,-

Scherpe prijzen en duidelijke afspraken voor een hoge klanttevredenheid

Ook overtuigd van een Supertemplates website?

Antwoorden op veelgestelde vragen

Staat je vraag er nou niet tussen? Neem dan bij ons contact op via het contactformulier! Wij reageren binnen een dag!

Al binnen 5 werkdagen kunnen we jouw nieuwe website live zetten. Kijken we naar de gemiddelde levertijd, dan is dit wel twee weken. De snelheid is namelijk afhankelijk van o.a. het gekozen pakket en de snelheid bij de aanlevering van content. We maken van tevoren heldere afspraken over wanneer we starten en de oplevering.

Bij het ontwikkelen van de templates hebben we uitvoerig onderzoek gedaan naar de verschillende branches en behoeftes. Zoals welke informatie wordt getoond op de meeste websites en welke uitstraling past bij een branche.

 

Zo hebben we het navigeren naar pagina’s voor fysiobehandelingen soepel gemaakt, of bij een template voor dansscholen aangestuurd op proeflesaanmeldingen.

Een template is een term in webdesign voor gestandaardiseerde websiteontwerpen. Het heeft soms een beetje een minder imago, omdat er soms te weinig keuzevrijheid in stijl en design kan zijn.

 

Tegelijkertijd kiezen veel kostenbewuste bedrijven voor een template, want dit kan stukken goedkoper zijn dan een website op maat laten ontwerpen. Voor websites met weinig ingewikkelde functionaliteiten en pagina’s kan een template daarom een uitstekende keuze zijn.

Er zijn veel redenen voor een nieuwe website. In het algemeen moet een website zorgen voor een professionele website. Bezoekers van je website moeten ook makkelijk de juiste informatie kunnen vinden. Uiteindelijk wil je dat ze op basis daarvan contact met je opnemen.

 

Tot slot zorgt een goed gebouwde website ervoor dat je bedrijf wordt gevonden in Google. Met een website van Supertemplates zorgen we voor al deze onderdelen!

Bij Supertemplates hebben we gekozen voor de meest klantvriendelijke invulling van een template. Binnen elke template kan je kiezen uit verschillende opmaken, bijv. vier verschillende designs voor een danslespagina. Daarnaast kan je kiezen uit alle kleuren van de regenboog, honderden lettertypes en de website personaliseren met eigen afbeeldingen en tekst.

 

Door onze uitgebreide ervaring in webdevelopment, hebben we een efficiënt proces ontwikkeld voor websites maken met oog voor de beste kwaliteit. Daarom zijn onze pakketten zo scherp geprijsd!

Een template kan helemaal uniek worden gemaakt. Zo kan je het volgende laten aanpassen: het logo, de kleuren, lettertypes, teksten en afbeeldingen. In sommige gevallen kan je zelfs video’s toevoegen. Daarnaast hebben we voor de diensten- en lespagina’s verschillende designs ontworpen waar je uit kan kiezen.

 

Zo werken we met de ijzersterke basis van een template en creëren we nog steeds een eigen look & feel voor jouw website.