Hoe werkt Supertemplates

Uitleg over onze handige 7-stappen-werkwijze

Jouw nieuwe website live in 7 stappen

Je kiest voor een template omdat je snel online wilt met een strakke website voor je bedrijf.
Daar hoort een simpele werkwijze van 7 stappen bij. We vertellen er je graag meer over.

Kies een branchetemplate

Voor diverse branches hebben we op maat gemaakte templates ontwikkeld. Elke template is voorzien van alle belangrijke pagina’s en functionaliteiten zodat jij meer klanten met een website realiseert. Bekijk onze templates hier en maak jouw keuze.
2

Selecteer een passend pakket

We bieden drie pakketten en prijzen aan voor elke type onderneming en website. Zo kan je er ook voor kiezen om je hosting bij ons onder te brengen. Kies een pakket al vanaf eenmalig EUR 250,-. Wil je meer functionaliteiten of online marketing? Neem dan contact op.

3

Geef een akkoord voor de start

Ben je klaar met het kiezen van het pakket? Dan krijg je een overeenkomst voor ondertekening. Onze overeenkomsten zijn eenvoudig en toch volledig opgesteld. Jij weet als klant altijd welke service je ontvangt.

4

Stuur tekst en afbeeldingen op

Nu begint het leuke gedeelte pas echt! We gaan de nieuwe website stap voor stap vormgeven. Kies de gewenste kleur(en) en lettertype. Stuur pakkende teksten, je logo en afbeeldingen naar ons op. Zorg ervoor dat deze je bedrijf goed weergeven en dat ze passen bij de templatepagina’s.

5

Onze webbouwers gaan aan de slag

Na het ontvangen van de teksten en afbeeldingen, zetten onze webbouwers jouw website ‘achter de schermen’ klaar. We vullen de website met alle content, zorgen ervoor dat deze snel laadt en mooi wordt getoond op de meest voorkomende beeldschermformaten.
6

Controleer je nieuwe website

In veel gevallen kunnen we al binnen twee weken een preview tonen van je nieuwe website. Je kan dan feedback geven op eventuele aanpassingen van tekst of afbeeldingen. Aanpassingen aan het basisdesign zit niet bij de prijsstelling.
7

Wij zetten de site live voor je!

Een korte tijd geleden besloot je om een website te laten maken door Supertemplates. En nu is het grote moment waar je op hebt gewacht echt aangebroken. Alles is nagelopen en wij zetten de website live voor je. Jouw website mag worden getoond aan het grote publiek.

Kies jouw template

Ook overtuigd van een Supertemplates website?

Ook overtuigd van een Supertemplates website?

Antwoorden op veelgestelde vragen

contact opnemen Supertemplates image
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij reageren binnen één dag!

Al binnen 5 werkdagen kunnen we jouw nieuwe website live zetten. Kijken we naar de gemiddelde levertijd, dan is dit wel twee weken. De snelheid is namelijk afhankelijk van o.a. het gekozen pakket en de snelheid bij de aanlevering van content. We maken van tevoren heldere afspraken over wanneer we starten en de oplevering.

Bij het ontwikkelen van de templates hebben we uitvoerig onderzoek gedaan naar de verschillende branches en behoeftes. Zoals welke informatie wordt getoond op de meeste websites en welke uitstraling past bij een branche.

 

Zo hebben we het navigeren naar pagina’s voor fysiobehandelingen soepel gemaakt, of bij een template voor dansscholen aangestuurd op proeflesaanmeldingen.

Een template is een term in webdesign voor gestandaardiseerde websiteontwerpen. Het heeft soms een beetje een minder imago, omdat er soms te weinig keuzevrijheid in stijl en design kan zijn.

 

Tegelijkertijd kiezen veel kostenbewuste bedrijven voor een template, want dit kan stukken goedkoper zijn dan een website op maat laten ontwerpen. Voor websites met weinig ingewikkelde functionaliteiten en pagina’s kan een template daarom een uitstekende keuze zijn.

Er zijn veel redenen voor een nieuwe website. In het algemeen moet een website zorgen voor een professionele website. Bezoekers van je website moeten ook makkelijk de juiste informatie kunnen vinden. Uiteindelijk wil je dat ze op basis daarvan contact met je opnemen.

 

Tot slot zorgt een goed gebouwde website ervoor dat je bedrijf wordt gevonden in Google. Met een website van Supertemplates zorgen we voor al deze onderdelen!

Bij Supertemplates hebben we gekozen voor de meest klantvriendelijke invulling van een template. Binnen elke template kan je kiezen uit verschillende opmaken, bijv. vier verschillende designs voor een danslespagina. Daarnaast kan je kiezen uit alle kleuren van de regenboog, honderden lettertypes en de website personaliseren met eigen afbeeldingen en tekst.

 

Door onze uitgebreide ervaring in webdevelopment, hebben we een efficiënt proces ontwikkeld voor websites maken met oog voor de beste kwaliteit. Daarom zijn onze pakketten zo scherp geprijsd!

Een template kan helemaal uniek worden gemaakt. Zo kan je het volgende laten aanpassen: het logo, de kleuren, lettertypes, teksten en afbeeldingen. In sommige gevallen kan je zelfs video’s toevoegen. Daarnaast hebben we voor de diensten- en lespagina’s verschillende designs ontworpen waar je uit kan kiezen.

 

Zo werken we met de ijzersterke basis van een template en creëren we nog steeds een eigen look & feel voor jouw website.