WordPress website laten maken in Utrecht

Wil je een WordPress website laten maken in Utrecht? Je kan het zelf doen, maar dit kost te veel tijd en moeite. Wij zijn een WordPress bureau in Utrecht die je volledig ontzorgt en een mooie website voor je live zet. Onze designs zien er strak uit, maar zijn ook ingericht met het oog op jouw online succes. Ideaal als je nog geen (goede) website hebt en je de concurrentie voor wil zijn!

utrecht 1

Welke onderdelen zijn altijd inbegrepen bij een Supertemplate?

Moderne website template

keuze uit standaard templates

Responsive design

werkt meteen op desktop, mobiel en tablet

Functionaliteiten

zoals vacaturepagina, afspraakformulier of lesrooster

Wij hebben jouw professionele website al voor je gebouwd!

Supertemplates is een website bouwer in Utrecht. Op onze website kan je terecht voor WordPress templates. Wil je een nieuwe website laten bouwen voor je bedrijf in Utrecht? Je hoeft op Supertemplates alleen de beste template uit te kiezen. Voor elke ondernemer is er wel een goede website te vinden. Een professionele website laten maken in Utrecht is niet moeilijk, want wij hebben de website al voor je gebouwd!

 

Bekijk eens een paar van onze (branche)templates.

supertemplates image2
supertemplates websites over ons

Goedkoop & gebruiksvriendelijk

Je kan bij Supertemplates al vanaf €250 een website aanschaffen; eentje die volledig met jouw content, afbeeldingen en logo is ingericht. De website hebben wij al voor je gemaakt. Kies een passende template uit en stuur ons de tekst en afbeeldingen toe. De webbouwers maken je nieuwe website achter de schermen klaar en zetten deze ook voor jou live. Een website laten maken bij Supertemplates is goedkoop, want je betaalt eenmalig voor de service (eventueel inclusief hosting). Na livegang kan je de inhoud makkelijk beheren in WordPress: een gebruiksvriendelijk CMS voor iedereen.

Waarom een WordPress website laten ontwikkelen?

Een betaalbare website laten maken in Utrecht? Bij Supertemplates maken we onze websites in WordPress. WordPress wordt constant up-to-date gehouden. Veilig en vertrouwd!

 

WordPress is gratis toegankelijk voor iedereen en makkelijk in gebruik. Ook jij kan de website dus zelf beheren. Het is verder ook geoptimaliseerd voor SEO. Jouw website is vanaf het begin dus goed vindbaar in Google.

WordPress is goed beveiligd: het wordt continu doorontwikkeld.

Iedereen kan WordPress gratis downloaden en installeren. Je betaalt dus niet voor een maandelijks abonnement.

Logisch ingedeeld en makkelijk zelf aan te passen.

Zoekmachinevriendelijk ingericht (SEO)

maxim hopman j2Ll9OfttAQ unsplash 1

Supertemplates: dé WordPress expert in Utrecht

Een WordPress expert in Utrecht nodig? Supertemplates is gespecialiseerd in het maken van websites in WordPress. Je hoeft zelf dus geen verstand te hebben van webdesign, webdevelopment of coderen. Onze specialisten nemen dit graag voor jou uit handen. Alle technische aspecten die komen kijken bij het bouwen van een nieuwe website regelen we voor je. We maken de WordPress website voor jou in orde en zetten deze voor jou live. Teksten en afbeeldingen aanpassen kan je hierna zelf beheren in WordPress. Ga voor Supertemplates: dé WordPress agency in Utrecht

Onze werkwijze

We hebben een simpele werkwijze. Jij kiest een template (basis design) en pakket uit en levert informatie aan. Wij verzorgen de rest. Na een laatste check zetten we je website live. Laat een nieuwe website maken door een ervaren WordPress specialist. Of upgrade je website zodat deze helemaal past bij de look and feel van jouw bedrijf.

Werkwijze van Supertemplates

Antwoorden op veelgestelde vragen

Staat je vraag er nou niet tussen? Neem dan bij ons contact op via het contactformulier! Wij reageren binnen een dag!

Bij Supertemplates heb je al een kant-en-klare website vanaf 250 euro. De kosten zijn afhankelijk van je persoonlijke wensen. Neem vrijblijvend contact op met Supertemplates voor een prijsopgave.

Bij een Supertemplate kan je kiezen uit een aantal kant-en-klare basis templates. Ieder (branche)template komt met unieke functionaliteiten, zoals een afspraakformulier. We verzorgen de bouw van je website, de tekstuele en visuele invulling en zetten de website voor jou live. Ook kunnen wij de hosting voor jou verzorgen.

Een website in Utrecht laten maken kan je laten uitvoeren door website bureau Supertemplates. Je kan hier terecht voor kant-en-klare WordPress websites.

Stel hier je vraag aan ons

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste template? 

 

Onze supportafdeling staat klaar voor al je vragen. Vul het  contactformulier in of vind ons via onderstaande contactgegevens. Heb je een urgente vraag? Bel ons dan vooral!