WordPress website laten bouwen Amersfoort

Wil je WordPress website laten bouwen voor je bedrijf in Amersfoort? Supertemplates neemt al het lastige bouwwerk voor jou uit handen. Kies een kant-en-klaar webdesign uit en dan zetten wij je nieuwe website voor jou live, gepersonaliseerd met jouw teksten en afbeeldingen. Al onze Supertemplates hebben we zelf ontworpen. Modern, netjes gecodeerd en met tal van functies voor jouw bedrijf.

amersfoort 1

Welke onderdelen zijn altijd inbegrepen bij een Supertemplate?

Website template naar keuze

toegespitst op jouw bedrijfsbranche

Website bouwen
we vullen je website met jouw content

Website live zetten
na goedkeuring zetten we je responsive site live

Onze experts helpen jouw bedrijf uit Amersfoort aan een complete WordPress website

Wil je zelf een website bouwen voor je bedrijf in Amersfoort? Dat kan veel tijd in beslag nemen. Laat daarom een complete WordPress website bouwen door mensen die er gespecialiseerd in zijn. Je website wordt efficiënt gebouwd door een WordPress expert én jij houdt meer tijd over voor het runnen van je business. Een ervaren WordPress specialist levert niet alleen maar een mooie website op. Je kan ook rekenen op een snelle en goed converterende website. Aan alles is gedacht.

thom wouters 2veQPH6b eo unsplash min
denise jans Ay5 eygjoEk unsplash min

Supertemplates neemt webdesign en webdevelopment uit handen

Supertemplates is een webdesign bureau én WordPress bureau ineen. We bouwen ook websites voor bedrijven in de regio van Amersfoort. Bij ons webbureau hebben we meerdere disciplines onder één dak: webdesign (grafisch design) en webdevelopment (coderen). Al onze kant-en-klare website templates zijn dus ontworpen door ons grafisch team en door het team van webdevelopers. 

 

Ga bijvoorbeeld live met een van deze (branche)templates:

Goedkope & gebruiksvriendelijke bedrijfswebsite

Een goedkope website laten maken voor je bedrijf in Amersfoort? Al onze templates hebben een ijzersterke basis: mooi aan de voorkant, net zo mooi gecodeerd aan ‘de achterkant’ van de website, precies zoals het hoort. We hebben de website al voor je gebouwd en dat scheelt in de kosten! Ook betaal je slechts eenmalige kosten voor een Supertemplate. Nadat we je website hebben live gezet, heb je je website volledig in eigen beheer. Via het gebruiksvriendelijke WordPress kan je van alles aanpassen aan je website: teksten, beeldmateriaal, kleuren, lettertypes en meer.

bart ros zzQrVzzZAWc unsplash 1

Waarom een WordPress website laten maken?

Bij het maken van alle websites maakt Supertemplates exclusief gebruik van WordPress. Dit systeem is multifunctioneel en modulair. Dit betekent dat je razendsnel verschillende onderdelen aan je website kan aanpassen. Lekker flexibel dus!

WordPress is verder veilig, gratis en gebruiksvriendelijk. Bedrijven hebben in het bijzonder veel baat bij een website die gemaakt is in WordPress. WordPress biedt namelijk ook veel interne hulpmiddelen aan om hoger in de resultaten van zoekmachines te komen (SEO). 

WordPress is het meest gebruikte CMS voor website bouwers en er zijn continu nieuwe updates. Op WordPress kan je rekenen.

WordPress is open source en gratis te installeren. Hierna kan je je website beheren. Je zit dus niet vast aan maandelijkse kosten.

Uitgebreid dashboard met talloze functies. Dankzij de intuïtieve indeling pas je gemakkelijk zelf je content aan.

WordPress biedt je extra mogelijkheden om hogerop in de zoekresultaten van Google te komen. Het is in de basis dus geoptimaliseerd voor zoekmachines.

supertemplates websites over ons

Waarom Supertemplates?

Je kiest voor Supertemplates als je een professioneel webdesign bedrijf in de omgeving van Amersfoort zoekt. We hebben scherpe prijzen en werken snel. Maar we ontzorgen je vooral wanneer je een nieuwe website wil. We weten hoe webdesign en webdevelopment in elkaar zit en regelen graag een mooie website voor je.

Onze werkwijze

We hebben een simpele werkwijze. Jij kiest een template (basis design) en pakket uit en levert informatie aan. Wij verzorgen de rest. Na een laatste check zetten we je website live. Laat een nieuwe website maken door een ervaren WordPress specialist. Of upgrade je website zodat deze helemaal past bij de look and feel van jouw bedrijf.

Werkwijze van Supertemplates

supertemplates-website-bouwen

Compleet met onderhoud & beheer

Zoek je iemand die WordPress onderhoud kan plegen voor je bedrijf in Amersfoort? Als we je site hebben gelanceerd, dan is het in principe aan jou om je website in WordPress te beheren. Wil je het onderhoud van je WordPress website liever overlaten aan een specialist? Ook hierbij kunnen we je helpen. Voor een meerprijs kunnen we ook het WordPress beheer voor je regelen.

Heb je interesse in een professionele WordPress website voor je bedrijf in Amersfoort? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Bij Supertemplates kan je terecht voor ijzersterke website templates die je bedrijf een boost gaan geven. Onze webdesign & webdeveloper specialisen helpen je hier graag bij.

Vraag nu een offerte aan voor een professionele WordPress website

Heb je interesse in een professionele WordPress website voor je bedrijf in Amersfoort? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Bij Supertemplates kan je terecht voor ijzersterke website templates die je bedrijf een boost gaan geven. Onze webdesign & webdeveloper specialisen helpen je hier graag bij.

supertemplates image 1024x6832 1

Antwoorden op veelgestelde vragen

Staat je vraag er nou niet tussen? Neem dan bij ons contact op via het contactformulier! Wij reageren binnen een dag!

Dankzij een Supertemplate staat je nieuwe website binnen enkele dagen al live. Een template website is goedkoop en bevat alle functionaliteiten die je zoekt in een bedrijfswebsite. De websites worden gemaakt in WordPress. Hierdoor kan je na livegang altijd zelf je content aanpassen.

Bij een Supertemplate is inbegrepen: een van de bestaande (ijzersterke) Supertemplates, de bouw van jouw website met jouw ingestuurde teksten, afbeeldingen en logo’s en het live zetten van je site. Indien gewenst kan Supertemplates ook de hosting van je website verzorgen.

Als je een bedrijf in Nieuwegein hebt, dan kan je een website laten maken door WordPress bureau Supertemplates. Bij Supertemplates kies je een kant-en-klare template uit. De template wordt gevuld met jouw content en daarna zetten ze de website voor je live. 

Stel hier je vraag aan ons

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste template? 

 

Onze supportafdeling staat klaar voor al je vragen. Vul het  contactformulier in of vind ons via onderstaande contactgegevens. Heb je een urgente vraag? Bel ons dan vooral!