WordPress website laten bouwen Nieuwegein

Een WordPress website laten bouwen door een WordPress bureau in de regio Nieuwegein? Je kan het zelf doen, maar je kan de website ook laten maken door Supertemplates. We hebben veel websites van verschillende branches bestudeerd. Hierdoor weten we wat bedrijven zoeken in een website. Laat ook een website bouwen met een moderne uitstraling.

Nieuwegein 1

Welke onderdelen zijn altijd inbegrepen bij een Supertemplate?

Passende template 

ijzersterke basis, uitbreiden met content of functies is altijd mogelijk

Wij bouwen je website en zetten deze live

snel online, compleet opgeleverd en zelf te beheren

Eenmalige kosten

geen abonnementskosten, eventueel met hosting

Op zoek naar een WordPress specialist in Nieuwegein?

Op zoek naar een WordPress specialist in Nieuwegein? Supertemplates heeft verstand van webdesign én webdevelopment. Ook werkt Supertemplates enkel met het content management systeem WordPress. Hierdoor zijn we altijd goed op te hoogte van hoe WordPress werkt en hoe je een goede website opzet. Als WordPress expert maken we niet alleen mooie templates, maar zorgen we ervoor dat alles ‘onder de motorkap’ er ook mooi bij ligt. We maken snelle websites met schone codes en een ijzersterke SEO-basis. Een website van Supertemplates is de eerste stap naar meer bezoekers.

header supertemplates groep
supertemplates image 1024x6832 1

Supertemplates heeft jouw ideale website al voor je ontwikkeld!

Heb je een dansschool, yogaschool, administratiekantoor, praktijk of een andere onderneming in Nieuwegein? Laat dan een website ontwikkelen door Supertemplates. We bouwen websites aan de hand van eigen ontworpen branche templates. Je hoeft alleen maar een template uit te kiezen. Stuur ook de teksten en afbeeldingen toe die je graag terugziet op je nieuwe website. Voor je het weet staat je nieuwe website live.

 

Uit welke templates kan je zoal kiezen?

Neem ook eens een kijkje bij de overige Supertemplates.

Website Nieuwegein: goedkoop & gebruiksvriendelijk

Een Supertemplate is vele malen goedkoper dan een website die compleet op maat wordt gemaakt. We hebben de template namelijk al voor je gemaakt en dit werkt dus kostenbesparend. Een nieuwe website heb je al bij ons vanaf 250 euro. Jouw content, zoals tekst en beeldmateriaal voegen wij voor je toe aan de website. Na jouw goedkeuring zetten we je website voor je live. Je betaalt Supertemplates eenmalig voor het bouwen en live zetten van de site. Hierna heb je de volledige controle over je website: deze kan je namelijk zelf gemakkelijk beheren in het gebruiksvriendelijke WordPress systeem.

supertemplates websites over ons

Waarom moet jij voor WordPress gaan?

Wil je een website laten maken in WordPress? Supertemplates bouwt websites in WordPress, ook voor bedrijven in Nieuwegein. WordPress wordt wereldwijd gebruikt en het is het meest gebruikte systeem om websites in te maken.

Het content management systeem heeft zo’n beetje alles wat je in een goed CMS zoekt: het is gratis, technisch ijzersterk, veilig en ideaal als je gevonden wil worden in zoekmachines. Iedereen kan makkelijk zelf alle content beheren met dit systeem. Intuïtief en gebruiksvriendelijk dus!

Enorm veel plug-ins beschikbaar om je account extra te beveiligen.

Je zit niet vast aan abonnementskosten. WordPress kan je gratis installeren en gebruiken.

Je hoeft geen verstand te hebben van webdesign,  webdevelopment en coderen. WordPress is gebruiksvriendelijk. Content publiceren en wijzigen is eenvoudig.

Mogelijkheid om voor iedere pagina titels, omschrijvingen en zoekwoorden in te vullen: jouw pagina wordt hierdoor nog beter vindbaar in Google.

supertemplates image2

Waarom Supertemplates?

Supertemplates is een webdesign specialist in de regio van Nieuwegein. We hanteren scherpe en transparante prijzen. In enkele stappen en binnen enkele dagen maken we je website. Dit gebeurt snel, want de template staat in principe al voor je klaar. We hebben alleen nog je teksten en afbeeldingen nodig. We ontzorgen van je van A tot Z en regelen alle technische aspecten die om de hoek komen kijken bij het maken van een website. De website is mooi vormgegeven en heeft een mobielvriendelijk design. Met een Supertemplate maak je een vliegende start op weg naar meer online bezoekers.

Onze werkwijze

We hebben een simpele werkwijze. Jij kiest een template (basis design) en pakket uit en levert informatie aan. Wij verzorgen de rest. Na een laatste check zetten we je website live. Laat een nieuwe website maken door een ervaren WordPress specialist. Of upgrade je website zodat deze helemaal past bij de look and feel van jouw bedrijf.

Werkwijze van Supertemplates

Antwoorden op veelgestelde vragen

Staat je vraag er nou niet tussen? Neem dan bij ons contact op via het contactformulier! Wij reageren binnen een dag!

Dankzij een Supertemplate staat je nieuwe website binnen enkele dagen al live. Een template website is goedkoop en bevat alle functionaliteiten die je zoekt in een bedrijfswebsite. De websites worden gemaakt in WordPress. Hierdoor kan je na livegang altijd zelf je content aanpassen.

Bij een Supertemplate is inbegrepen: een van de bestaande (ijzersterke) Supertemplates, de bouw van jouw website met jouw ingestuurde teksten, afbeeldingen en logo’s en het live zetten van je site. Indien gewenst kan Supertemplates ook de hosting van je website verzorgen.

Als je een bedrijf in Nieuwegein hebt, dan kan je een website laten maken door WordPress bureau Supertemplates. Bij Supertemplates kies je een kant-en-klare template uit. De template wordt gevuld met jouw content en daarna zetten ze de website voor je live. 

Stel hier je vraag aan ons

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste template? 

 

Onze supportafdeling staat klaar voor al je vragen. Vul het  contactformulier in of vind ons via onderstaande contactgegevens. Heb je een urgente vraag? Bel ons dan vooral!