WordPress website laten maken Hilversum

Een SEO geoptimaliseerde WordPress website laten maken in Hilversum? Laat je website dan bouwen door Supertemplates. Onze templates zien er mooi uit en voldoen ook aan alle technische eisen van Google. Mooi aan de voorkant, schoon gecodeerd aan de ‘achterkant’. Ga live met een professionele website die past bij jouw bedrijf en doelen.

hilversum 1

Welke onderdelen zijn altijd inbegrepen bij een Supertemplate?

Kant-en-klare website naar keuze
eenmalig betalen, keuze uit meerdere voordelige website templates

Maatwerk voor branches
template op maat, met alle nodige pagina’s en functionaliteiten

Efficiënt en snel gebouwd
binnen enkele dagen online en geheel responsive

Kant-en-klare website voor jouw bedrijf in Hilversum

Geen tijd om naast het runnen van je bedrijf ook nog eens een website te maken? Laat je website bouwen door Supertemplates. We zijn ook actief in de regio van Hilversum en hebben verschillende designs waar je uit kan kiezen. Jij haalt meer klanten binnen met een professioneel design: een ijzersterke basis van een template. Lever de content aan en wij zetten de website voor jou online.

 

Kies bijvoorbeeld voor een van deze Supertemplates:

supertemplates image2

Waarom voor een WordPress website gaan?

Supertemplates is een WordPress expert die bedrijven in de regio Hilversum helpt aan een mooie, nieuwe website. We bouwen onze templates aan de hand van WordPress: het meest gekozen en gebruiksvriendelijke systeem om websites mee te maken.

Met WordPress kan je simpele landingspagina’s maken, maar ook een compleet maatwerk-platform. Je kan de content eindeloos uitbreiden. Met WordPress krijg je een zoekmachine-vriendelijke website met een snelle laadtijd. Deze is meteen ontworpen voor alle beeldschermen.

Wereldwijd gebruikt CMS met tal van functionaliteiten. Dankzij de zeer regelmatige updates is jouw WordPress account altijd optimaal beveiligd.

WordPress is vrij toegankelijk voor iedereen. Je betaalt niks voor WordPress en hierdoor is WordPress ‘betaalbaar’ voor iedereen. Je zit dus niet vast aan een maandelijks abonnement.

Na de oplevering krijg je een eigen account. Hierna kan je gemakkelijk al je WordPress content aanpassen, zoals je teksten en afbeeldingen.

Praktisch, conversiegericht voor meer bezoekers en in de basis al helemaal SEO-proof.

supertemplates-website-bouwen

Supertemplates is dé WordPress expert

Supertemplates is een WordPress expert voor bedrijven en organisaties in de regio van Hilversum. We zijn een webdesign bureau die nieuwe websites voor bedrijven bouwt. Weet je niet hoe je een website moet maken? Geen probleem, want bij Supertemplates is websites in WordPress maken een koud kunstje. De website wordt in de basis ijzersterk gebouwd en SEO-vriendelijk ingericht, zodat je bedrijfswebsite goed ingesteld staat voor Google. Supertemplates is dé WordPress specialist in en om Hilversum.

Onze werkwijze

We hebben een simpele werkwijze. Jij kiest een template (basis design) en pakket uit en levert informatie aan. Wij verzorgen de rest. Na een laatste check zetten we je website live. Laat een nieuwe website maken door een ervaren WordPress specialist. Of upgrade je website zodat deze helemaal past bij de look and feel van jouw bedrijf.

Werkwijze van Supertemplates

Antwoorden op veelgestelde vragen

Staat je vraag er nou niet tussen? Neem dan bij ons contact op via het contactformulier! Wij reageren binnen een dag!

Een kant-en-klare website is veel goedkoper ten opzichte van een website op maat. Een Supertemplate is al mogelijk vanaf 250 euro (eenmalig). Een maatwerk website kost gemiddeld tussen de 2.000 en 10.000 euro.

We bouwen je website aan de hand van een template naar keuze en vullen de site met de content die je ons toestuurt. Na goedkeuring zetten we de site voor je live. Hierna kan je je site gemakkelijk zelf beheren in het content management systeem. Je kan kleuren en lettertypes personaliseren, maar ook je eigen afbeeldingen, logo’s en teksten.

Supertemplate is een goede website bouwer voor bedrijven in de omgeving van Hilversum. Supertemplates is een WordPress bureau die nieuwe websites maakt voor diverse bedrijven en branches. Je kiest een kant en klaar design uit en levert content aan. Supertemplates bouwt de website en zet deze voor je live.

Stel hier je vraag aan ons

Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste template? 

 

Onze supportafdeling staat klaar voor al je vragen. Vul het  contactformulier in of vind ons via onderstaande contactgegevens. Heb je een urgente vraag? Bel ons dan vooral!