Over Supertemplates

Mooie websites, scherp geprijsd
supertemplates image2

Supertemplates is voor jou gemaakt

Supertemplates is er voor elke ondernemer die een website ziet als een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Misschien heb je alleen geen tijd of kennis van het maken van een professionele website.

 

Want met een professionele website laat je zien wat jouw bedrijf doet. Je laat zien waarom bezoekers voor jou moeten kiezen en niet voor een concurrent. En het hebben van een bedrijfswebsite kan zo eenvoudig zijn.

 

Met Supertemplates nemen we alle drempels weg. ‘Geen tijd’, ‘ik weet niet hoe ik moet beginnen’ of het kostenplaatje vormt geen drempel meer!

Voordelige website template

We hebben honderden websites van branches bekeken. Hierdoor begrijpen we nu welke informatie je aan de doelgroep wil laten zien. Al deze belangrijke informatie hebben we verwerkt in onze superstrakke en doelgerichte templates. Zo heb je een overzichtelijke website met alleen wat nodig is. Dit scheelt heel veel op webdesignkosten en onderhoud vergeleken bij andere webbouwers!

 

We bieden verschillende aanvullende modules aan waaruit je kan kiezen. Zit jouw specifieke wens er niet bij? Laat het ons dan weten. We kijken dan graag met je mee naar een oplossing.

supertemplates image 1024x6832 1

Drie supervoordelen van een Supertemplates site

Wil je een mooie website voor jouw bedrijf, maar heb je zelf te weinig tijd of kennis? Laat onze online specialisten je helpen!

In 5 dagen online

We gaan supersnel te werk en leveren de beste kwaliteit.

Professioneel design

De perfecte uitstraling en mobielvriendelijk design

Eenmalig EUR 250,-

Scherpe prijzen en duidelijke afspraken voor een hoge klanttevredenheid
supertemplates websites over ons

WordPress onze supervriend

Nog steeds is WordPress het meest gekozen systeem om websites mee te maken. En terecht, want je kan er van alles mee maken. Van eenvoudige landingspagina’s tot een compleet platform voor een community. Een systeem met zulke superkrachten is natuurlijk ook de favoriet van Supertemplates.

 

Daarom zijn onze templates gemaakt met het gebruiksvriendelijke systeem WordPress. Onze webbouwers zijn hierin gespecialiseerd en hebben WordPress in zijn kracht gebruikt.

Een website die we voor jou opleveren laadt snel, is ontworpen voor alle beeldschermen en helemaal van deze tijd met een modern design. Laat al in 5 werkdagen jouw nieuwe website maken bij Supertemplates!

Ook overtuigd van een Supertemplates website?

Antwoorden op veelgestelde vragen

contact opnemen Supertemplates image
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij reageren binnen één dag!

Al binnen 5 werkdagen kunnen we jouw nieuwe website live zetten. Kijken we naar de gemiddelde levertijd, dan is dit wel twee weken. De snelheid is namelijk afhankelijk van o.a. het gekozen pakket en de snelheid bij de aanlevering van content. We maken van tevoren heldere afspraken over wanneer we starten en de oplevering.

Bij het ontwikkelen van de templates hebben we uitvoerig onderzoek gedaan naar de verschillende branches en behoeftes. Zoals welke informatie wordt getoond op de meeste websites en welke uitstraling past bij een branche.

 

Zo hebben we het navigeren naar pagina’s voor fysiobehandelingen soepel gemaakt, of bij een template voor dansscholen aangestuurd op proeflesaanmeldingen.

Een template is een term in webdesign voor gestandaardiseerde websiteontwerpen. Het heeft soms een beetje een minder imago, omdat er soms te weinig keuzevrijheid in stijl en design kan zijn.

 

Tegelijkertijd kiezen veel kostenbewuste bedrijven voor een template, want dit kan stukken goedkoper zijn dan een website op maat laten ontwerpen. Voor websites met weinig ingewikkelde functionaliteiten en pagina’s kan een template daarom een uitstekende keuze zijn.

Er zijn veel redenen voor een nieuwe website. In het algemeen moet een website zorgen voor een professionele website. Bezoekers van je website moeten ook makkelijk de juiste informatie kunnen vinden. Uiteindelijk wil je dat ze op basis daarvan contact met je opnemen.

 

Tot slot zorgt een goed gebouwde website ervoor dat je bedrijf wordt gevonden in Google. Met een website van Supertemplates zorgen we voor al deze onderdelen!

Bij Supertemplates hebben we gekozen voor de meest klantvriendelijke invulling van een template. Binnen elke template kan je kiezen uit verschillende opmaken, bijv. vier verschillende designs voor een danslespagina. Daarnaast kan je kiezen uit alle kleuren van de regenboog, honderden lettertypes en de website personaliseren met eigen afbeeldingen en tekst.

 

Door onze uitgebreide ervaring in webdevelopment, hebben we een efficiënt proces ontwikkeld voor websites maken met oog voor de beste kwaliteit. Daarom zijn onze pakketten zo scherp geprijsd!

Een template kan helemaal uniek worden gemaakt. Zo kan je het volgende laten aanpassen: het logo, de kleuren, lettertypes, teksten en afbeeldingen. In sommige gevallen kan je zelfs video’s toevoegen. Daarnaast hebben we voor de diensten- en lespagina’s verschillende designs ontworpen waar je uit kan kiezen.

 

Zo werken we met de ijzersterke basis van een template en creëren we nog steeds een eigen look & feel voor jouw website.