Meer klanten met een professionele website

Fris design, meer schoonmaakklussen

Wil je meer opdrachten binnen halen voor jouw schoonmaakbedrijf? Een professioneel ontworpen website kan daar zeker bij helpen! Want met een up-to-date website laat je potentiële klanten zien wat je werkervaring is en welke passende diensten je aanbiedt.

Dit zit in de schoonmaakbedrijven template

Een opgeruimd huis of kantoor is voor iedereen prettig. Niet voor niets is er zoveel vraag naar schoonmaakbedrijven. Maar er is ook veel concurrentie. Val op met een mooie, zakelijke website die voor meer leads en opdrachten kan zorgen.

 

We hebben een passende template ontwikkelt voor de schoonmaakbranche. Je kan kiezen uit designs voor zakelijke én particulieren klanten. Op elke pagina kan een bezoeker eenvoudig informatie of een offerte aanvragen. Deze template is verder geoptimaliseerd voor zoekmachines en heeft een razendsnelle laadtijd.

Ook overtuigd van een Supertemplates website?

Antwoorden op veelgestelde vragen

Staat je vraag er nou niet tussen? Neem dan bij ons contact op via het contactformulier! Wij reageren binnen een dag!

Al binnen 5 werkdagen kunnen we jouw nieuwe website live zetten. Kijken we naar de gemiddelde levertijd, dan is dit wel twee weken. De snelheid is namelijk afhankelijk van o.a. het gekozen pakket en de snelheid bij de aanlevering van content. We maken van tevoren heldere afspraken over wanneer we starten en de oplevering.

Bij het ontwikkelen van de templates hebben we uitvoerig onderzoek gedaan naar de verschillende branches en behoeftes. Zoals welke informatie wordt getoond op de meeste websites en welke uitstraling past bij een branche.

 

Zo hebben we het navigeren naar pagina’s voor fysiobehandelingen soepel gemaakt, of bij een template voor dansscholen aangestuurd op proeflesaanmeldingen.

Een template is een term in webdesign voor gestandaardiseerde websiteontwerpen. Het heeft soms een beetje een minder imago, omdat er soms te weinig keuzevrijheid in stijl en design kan zijn.

 

Tegelijkertijd kiezen veel kostenbewuste bedrijven voor een template, want dit kan stukken goedkoper zijn dan een website op maat laten ontwerpen. Voor websites met weinig ingewikkelde functionaliteiten en pagina’s kan een template daarom een uitstekende keuze zijn.

Er zijn veel redenen voor een nieuwe website. In het algemeen moet een website zorgen voor een professionele website. Bezoekers van je website moeten ook makkelijk de juiste informatie kunnen vinden. Uiteindelijk wil je dat ze op basis daarvan contact met je opnemen.

 

Tot slot zorgt een goed gebouwde website ervoor dat je bedrijf wordt gevonden in Google. Met een website van Supertemplates zorgen we voor al deze onderdelen!

Bij Supertemplates hebben we gekozen voor de meest klantvriendelijke invulling van een template. Binnen elke template kan je kiezen uit verschillende opmaken, bijv. vier verschillende designs voor een danslespagina. Daarnaast kan je kiezen uit alle kleuren van de regenboog, honderden lettertypes en de website personaliseren met eigen afbeeldingen en tekst.

 

Door onze uitgebreide ervaring in webdevelopment, hebben we een efficiënt proces ontwikkeld voor websites maken met oog voor de beste kwaliteit. Daarom zijn onze pakketten zo scherp geprijsd!

Een template kan helemaal uniek worden gemaakt. Zo kan je het volgende laten aanpassen: het logo, de kleuren, lettertypes, teksten en afbeeldingen. In sommige gevallen kan je zelfs video’s toevoegen. Daarnaast hebben we voor de diensten- en lespagina’s verschillende designs ontworpen waar je uit kan kiezen.

 

Zo werken we met de ijzersterke basis van een template en creëren we nog steeds een eigen look & feel voor jouw website.